mbyllet per 20 sekonda ose kliko X
mbyllet per 20 sekonda ose kliko X
11855792_10201045537218655_650512572266263027_n

Klod Dedja: Aventura e ka emrin grua

     E keni parë në performanca të pazakonta, kontroverse, ato që ngjallin debat e  të bëjnë të mendohesh thellë mbi konceptet e reja  që na s…

skop-1

Horoskopi, 22 janar 2017

Dashi 21/3 – 20/4 Ditë mjaft harmonike dhe e mbushur me emocione për ata që janë në një lidhje. Beqarët do të tregohen të arsyeshëm…

skop-1
Horoskopi, 22 janar 2017

Dashi 21/3 – 20/4 Ditë mjaft harmonike dhe e mbushur me emocione për ata që janë në një lidhje. Beqarët do të tregohen të arsyeshëm dhe nuk d…